Tilmeld uden specifik ejendom

Hvis du ikke kan finde en interessant ejendom her på portalen eller hos mæglere (fx Nybolig), boligsider mv., kan du i nedenstående formular efterlyse en ejendom, som vil kunne opfylde dine ønsker og behov.

Her vil vi så hjælpe med at afsøge markedet ud fra dine input. Finder vi noget interessant, kontakter vi dig med det samme.

Bemærk at det er gratis og uforpligtende. Du kan til enhver tid melde dig af listen igen ved at kontakte os.

  Interessant ejendomstype

  MINE STAMDATA

  EJERANDEL OG ØKONMI

  (Ejerandel og økonomi: Oplysningerne er til brug for ferieejendomme.dk. Disse videregives kun til financier sammen med stamoplysningerne, hvis et finanseringsforslag ønskes. Bemærk dog at det normalt er det billigste selv at forestå finansieringen, da dine egen bank, kreditforening eller andre kender dig bedst.)

  Jeg ønsker en ejerandel på *
  20%25%1/350%

  INTERESSEOPLYSNINGER

  (Interesseoplysninger: Oplysninger om interesser mv. kan blive brugt i forbindelse med sammensætning af mulig ejerkreds. Oplysningerne vil kunne blive præsenteret for de øvrige mulige medejere, når en potentiel ejerkreds er sammensat. Skriv derfor kun det som du synes andre må/skal vide.)
  GENERELT


  *
  Jeg er ikke bundet af denne interessetilkendegivelse, men jeg skal dog omgående give besked til Ferieejendomme.dk, hvis jeg ikke længere ønsker min profil registreret. Så længe min profil er registreret, ønsker jeg at modtage eventuelle nyheder, aktuelle henvendelser mv. fra Ferieejendomme.dk

  *
  Jeg har læst og accepterer Ferieejendomme.dk'sprivatlivspolitik. Jeg accepterer også, at mine informationer må videregives til andre mulige medejere, rådgivere og andre relevante aktører. Oplysningerne slettes først hos Ferieejendomme.dk, når jeg beder om det.

  Vær den første, til at få at vide når der kommer nye sommerhuse på Ferieejendomme.dk, der matcher dine ønsker.

  Når man investerer i en ferieejendom, vil man naturligvis gerne vælge noget, der stemmer overens med de ønsker og drømme, man har.

  Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af feriehuse til køb i sameje. Alligevel kan vi ikke garantere, at der er noget, der passer til lige præcis det, du er på udkig efter.

  Men gennem ovenstående formular har vi mulighed for at blive klogere på, hvilket sommerhus, vi skal gå efter som det næste.

  Vi tilføjer løbende nye sommerhuse her på siden. Og når vi finder en ejendom, der stemmer overens med dine ønsker, vil vi sikre os, at du har førsteret til at melde dig på som interesseret.

  Derved undgår du, at din plads i samejerkredsen til din drømme-feriebolig, bliver taget, før du når at reagere.

  Alle tilmeldinger er uforpligtende og gratis.

  Når du har tilmeldt dig, er vores mål, at vi hurtigst muligt finder en ferieejendom, der passer godt til dine krav.

  Finder vi et interessant sommerhus, har du mulighed for at tilmelde dig som interesseret helt uforpligtende.

  Hvis du derefter finder ud af, at du alligevel ikke ønsker ejerskab i ferieejendommen, fjerner vi dig bare fra listen.

  Med andre ord: Alle tilmeldinger på Ferieejendomme.dk er helt uforpligtende og gratis.

  Du kan derfor roligt udfylde ovenstående formular.

  Finder du på et tidspunkt selv en interessant feriebolig, som du kunne tænke dig at købe i et sameje med nogle andre, kan du foreslå en ny ejendom.

  Kontakt os endelig, hvis du har nogen spørgsmål.

  Development by: Hjemmesider.dk