Ferieboliger i Spanien

Her kan du finde en feriebolig i Spanien, der allerede er andre interesserede medejere til.

Hvis der er en ejendom, som du synes om, kan du melde dig til, hvis du er interesseret.

Husk det er gratis og uforpligtende.

Hvis du har set en anden interessant ejendom, som ikke er på vores liste, er du velkommen til at kontakte os – så kan vi tilføje den så andre også kan melde sig på.

Ferieboliger i Spanien til salg:

 

Investér i mellem 20% og 50% af den feriebolig i Spanien, som du drømmer om.

Der er mange, der drømmer om en feriebolig i Spanien. De mørke, kolde og våde vintre gør, at mange søger mod de sydlige himmelstrøg.

Nogle vælger at tage på kortere ferier forskellige steder. Andre drømmer om at have en fast feriebolig i Spanien eller andre sydeuropæiske lande. En ejendom, som de kan bruge i vinterperioden, såvel de øvrige dele af året.

Om det så er Malaga, Alicante eller Fuengirola, man drømmer om, er målet entydigt: lad os komme væk fra den danske vinter!

I stedet for at være nødsaget til at købe 100% af en sommerbolig, kan du gennem Ferieejendomme.dk nøjes med at købe 20-50% af den.

 

Et alternativ til “alt eller intet”-modellen

Ferieejendomme.dk tilbyder en alternativ løsning, hvor man ikke er “tvunget” til at købe 100% af en ferieejendom.

Den almindelige “alt eller intet”-model har hidtil sat en stopper for manges drømme om at eje en ferieejendom.

Både dem, der ikke har ret mange penge, og dem, der ikke mangler penge kan være begrænset af denne “alt eller intet”-model.

 

Økonomien kan være en drømmestopper

Tanken om at kunne vinke farvel til de, efterhånden mere våde end snerige, vintre, tiltaler mange – og med god grund. Dog er der alligevel mange, der har udskudt beslutningen, eller måske ikke har haft økonomien til det.

Hidtil har det været nødvendigt, at have ret mange penge for at kunne købe for eksempel en lejlighed i Sydeuropa. Dette er grundet, at man gennem den traditionelle “alt eller intet”-model er nødt til at investere i 100% af ejendommen.

 

Pris for 100% af en feriebolig vs. brugsglæden

Denne traditionelle “alt eller intet”-model, har ikke kun holdt folk tilbage, der ikke har haft råd, men også dem, der rent faktisk har haft råd.

Selvom man måske har økonomien til at købe en feriebolig i Spanien, og drømmer om at gøre det, er det ikke ensbetydende med, at man rent faktisk får det udlevet.

Når man er tvunget til at skulle købe 100% af en ejendom, føler man måske ikke, at udbyttet/brugsglæden overgår prisen og den negative påvirkning på privatøkonomien.

Så når omkostninger vægter større end udbyttet, kan det hurtigt ende ud i, at man udskyder beslutningen.

 

Ferieejendomme.dk er middelvejen mellem 0% og 100% ejerskab.

Vi kender godt selv til ovenstående problematikker og dilemmaer. Vi ved også godt, at når man så endelig køber 100% af en sommerbolig, kan man hurtigt få dårlig samvittighed over at eje en ejendom, som man ikke bruger store dele af året.

Dette har Ferieejendomme.dk gjort noget ved. I stedet for at være nødt til at investere i 100% af for eksempel en lejlighed, kan man gennem os blive match’et med mellem 1 og 4 andre interesserede på én (eller flere) af de ejendomme, der er til salg. På denne måde kan man slippe med at skulle investere i mellem 20% og 50%.

Med andre ord demokratiserer Ferieejendomme.dk’s koncept investeringer i ferieejendomme. Her kan folk, der ikke har voldsomt mange penge, alligevel have økonomisk mulighed for at købe en ferielejlighed eller sommerbolig i Syd- eller Nordeuropa. Og ønsker man at investere i flere ferieboliger, er dette også muligt.

 

Kontakt os for mere information

Vi er ikke en ejendomsmægler, men agerer som matchmaker, der samler folk til køb af ferieboliger i fælleseje. Ferieboligerne her på siden er til salg hos ejendomsmæglere som for eksempel Your Dream Home og BargainAndalusia.dk.

Hvis du har nogen spørgsmål eller udfordringer med tilmeldingen på siden, kan du bare skrive til os på kontakt@ferieejendomme.dk.

Vi stræber efter at have attraktive boliger i diverse spanske byer. Dette er byer som for eksempel Alicante, Calahonda, Mijas, Malaga og Fuengirola. Hvis du har udset dig en feriebolig i Spanien, som ikke er på vores liste, er du også meget velkommen til at kontakte os.

Her på Ferieejendomme.dk, kan du også finde blandt andet sommerhuse i Danmark og øvrige udland, samt ødegårde i Sverige.

Development by: Hjemmesider.dk