Forslå en ny ejendom

Hvis du har fundet en ejendom, der ikke allerede er på oversigten over ejendomme, og som du kunne tænke dig en ejerandel i, kan du få den tilføjet.

Ferieejendomme.dk’s koncept gør det faktisk muligt at blive samejer af flere ejendomme. Så hvis du har fundet flere interessante feriehuse, der ikke er her på siden, så kontakt os.

Ved at få lagt ejendommen(e) her på siden øges sandsynligheden for, at du finder tilstrækkelig mange potentielle medejere til at kunne gennemføre handlen.

Hvis du endnu ikke har fundet den ferieejendom, du drømmer om, kan du søge på diverse ejendomsmægleres hjemmesider.

Vi mener selv, at Nybolig og Danbolig har et godt udbud af ferieboliger.

Du er med til at bestemme hvilke ferieejedomme, der skal være her på siden.

Når du har fundet én eller flere ferieejendomme (der ikke er her på siden), som du kunne være interesseret i at eje sammen med nogle andre, er du meget velkommen til at kontakte os.

Når vi har fået den nødvendige information om den/de ejendomme, du kunne være interesseret i, kan vi undersøge muligheden for at få lagt dem her på hjemmesiden.

Det er sjældent, vi oplever, at det ikke kan lade sig gøre så chancerne er gode.

Du finder ferieboligen. Vi finder dine medejere.

Når ejendommen(e) er blevet tilføjet til vores liste, gør vi, hvad vi kan for at få samlet nok interesserede.

Når dette er lykkedes, er næste skridt at sikre, at alle stadig er interesserede i at gennemføre handlen.

Er alle stadig interesseret, kan der oprettes et interessentskab, og handlen kan gennemføres.

Du kan læse mere om processen her.

Ræk ud til os når du har fundet den ferieejendom, du drømmer om.

Når du har fundet én eller flere ferieboliger, du ønsker at investere i, i et sameje, skal du blot kontakte os her. Du kan også sende din tilmelding ved at udfylde formularen forneden.

Bemærk: det er gratis og uforpligtende!

  Foreslå en ny ejendom

  Jeg vil gerne være medejer af denne ejendom:  JaNej

  MINE STAMDATA

  EJERANDEL OG ØKONMI

  (Ejerandel og økonomi: Oplysningerne er til brug for Ferieejendomme.dk. Disse videregives kun til financier sammen med stamoplysningerne, hvis et finanseringsforslag ønskes. Bemærk dog at det normalt er det billigste selv at forestå finansieringen, da dine egen bank, kreditforening eller andre kender dig bedst.)

  Jeg ønsker en ejerandel på *
  20%25%1/350%

  INTERESSEOPLYSNINGER

  (Interesseoplysninger: Oplysninger om interesser mv. kan blive brugt i forbindelse med sammensætning af mulig ejerkreds. Oplysningerne vil kunne blive præsenteret for de øvrige mulige medejere, når en potentiel ejerkreds er sammensat. Skriv derfor kun det som du synes andre må/skal vide.)
  GENERELT


  *
  Jeg er ikke bundet af denne interessetilkendegivelse men jeg skal dog omgående give besked til Ferieejendomme.dk, hvis jeg ikke længere ønsker min profil registreret. Så længe min profil er registreret, ønsker jeg at modtage eventuelle nyheder, aktuelle henvendelser mv. fra Ferieejendomme.dk

  *
  Jeg har læst og accepterer Ferieejendomme.dk'sprivatlivspolitik. Jeg accepterer også, at mine informationer må videregives til andre mulige medejere, rådgivere og andre relevante aktører. Oplysningerne slettes først hos Ferieejendomme.dk, når jeg beder om det.

  Development by: Hjemmesider.dk