Ødegårde og sommerhuse i Sverige

Her kan du se ødegårde og sommerhuse i Sverige, der allerede er andre interesserede medejere til. Hvis du er interesseret i én eller flere af ejendommene, der fremgår på vores liste, er du meget velkommen til uforpligtende at melde dig på, hvis du har lyst.

Hvis du har set interessante ødegårde og sommerhuse i Sverige, som ikke er på vores liste, er du velkommen til at kontakte os – så kan vi tilføje den så andre også kan tilmelde sig den.

Husk det er gratis og uforpligtende.

Ødegårde og sommerhuse i Sverige til salg:

 

Ideelt med ødegårde og sommerhuse i Sverige på alle årstider

Uanset hvornår du har mest lyst til at komme væk hjemmefra, er ødegårde og sommerhuse i Sverige ideelle på alle tider af året.

Hver årstid har sin charme – også i Sverige.

Forår, sommer og efterår er alle dejlige tidspunkter at nyde den svenske natur. For eksempel på gode, lange gåture i selskab med dem, du holder af.

Er man til skiløb, er vinteren i Sverige et godt sted at tage hen. Om man så er til langrend eller alpint skiløb, er der talrige muligheder.

Ejer man en ødegård eller et sommerhus i Sverige, kan man nemt tage op på weekendture. Og det behøver ikke at koste en bondegård.

Her kan du læse lidt om hvorfor ødegårde i Sverige er populære at investere i blandt danskerne.

Faktisk behøver ferieboligen, man ejer, ikke engang at koste en bondegård.

 

Bliv ejer for ned til en femtedel af prisen

Indtil nu har det været implicit, at man var nødt til at være eneejer af en ejendom. Man skulle dermed investere i 100%, hvis man ville købe en ferieejendom.

Konceptet ‘fælleseje’ er faktisk ikke nyt. Men det har primært været at finde internt i familier. Det har sjældent været set mellem folk, der ikke har kendt hinanden tidligere.

Ferieejendomme.dk’s platform har til formål at normalisere fælleseje mellem mennesker, der ikke tidligere har kendt hinanden.

Konceptet muliggør, at man kan blive ejer af ødegårde og sommerhuse i Sverige og andre lande for ned til en femtedel af prisen for 100% af ejendommen.

Om du ønsker blot at investere i 20%, 50% eller noget der i mellem, er der gode muligheder for at finde den ferieejendom, du drømmer om.

 

Vi kan klare alt det administrative før, under og efter købet.

Finder man en ejendom (eller flere) her på siden, som man ønsker at melde sig på som interesseret, kan man roligt gøre dette helt uforpligtende.

Når der er nok interesserede om en ejendom, sikrer vi, at alle stadig har lyst til at gennemføre handlen.

Hvis I har lyst til at tage jer af alt det administrative selv før, under og efter handlen, er dette naturligvis muligt. Ellers gør vi det meget gerne for jer.

Er der noget, I er i tvivl om undervejs, står vi også klar.

Når købet er gennemført, får I mulighed for at få Ferieejendomme.dk til at opbevare alle dokumenter og kommunikation.

Vi tilbyder opbevaring af regnskaber, budgetter, forbrugsaflæsninger og huspapirer m.m.

Dette system sikrer, at man nemt og sikkert kan lave en oversigt over hvem, der bruger ferieejendommen og hvornår. Du kan læse mere om det her.

 

Kontakt os for information og svar på spørgsmål

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål. Vi hjælper selvfølgelig også med de udfordringer, der måtte være med tilmeldingen på siden. Du kan bare skrive til os på kontakt@ferieejendomme.dk.

Du er også velkommen til at se listerne over sommerhuse i Danmark og øvrige udland, samt ferieboliger i Spanien, der er til salg.

Development by: Hjemmesider.dk