(SOLGT!) Stemningsfuldt fritidshus direkte til Isefjord

Land / Område:

Adresse:

Hammer Bakke 15
4050 Skibby

Data:

Byggeår: 1962Grund: 22000 m2 Boligareal: 110 m2Antal rum: 3Pris (samlet): 4.700.000 DKK

Andel:

Andel = 20%: 940.000 DKKAndel = 25%: 1.175.000 DKKAndel = 1/3: 1.566.667 DKKAndel = 50%: 2.350.000 DKKPriseksempler på ejerandele.

Status:

Nuværende interesse for ejendommen.

Antal familier:

Interesserede (procentvis andel)
Ledig (procentvis andel)

25% 75%
Se flere oplysninger hos ejendomsmægler
Tilmelding til denne ejendom

  MINE STAMDATA

  EJERANDEL OG ØKONMI

  (Ejerandel og økonomi: Oplysningerne er til brug for ferieejendomme.dk. Disse videregives kun til financier sammen med stamoplysningerne, hvis et finanseringsforslag ønskes. Bemærk dog at det normalt er det billigste selv at forestå finansieringen, da dine egen bank, kreditforening eller andre kender dig bedst.)

  Jeg ønsker en ejerandel på *
  20%25%1/350%

  INTERESSEOPLYSNINGER

  (Interesseoplysninger: Oplysninger om interesser mv. kan blive brugt i forbindelse med sammensætning af mulig ejerkreds. Oplysningerne vil kunne blive præsenteret for de øvrige mulige medejere, når en potentiel ejerkreds er sammensat. Skriv derfor kun det som du synes andre må/skal vide.)
  GENERELT


  *
  Jeg er ikke bundet af denne interessetilkendegivelse, men jeg skal dog omgående give besked til Ferieejendomme.dk, hvis jeg ikke længere ønsker min profil registreret. Så længe min profil er registreret, ønsker jeg at modtage eventuelle nyheder, aktuelle henvendelser mv. fra ferieejendomme.dk

  *
  Jeg har læst og accepterer Ferieejendomme.dk'sprivatlivspolitik. Jeg accepterer også, at mine informationer må videregives til andre mulige medejere, rådgivere og andre relevante aktører. Oplysningerne slettes først hos Ferieejendomme.dk, når jeg beder om det.

  Development by: Hjemmesider.dk